Dar kartą primename apie puslapyje veikiantį forumą: https://anastasija.lt/forumai/ . Kviečiame ne tik apsilankyti, bet ir prisijungti savo mintimis, pastebėjimais, įžvalgomis. Siūlykite naujas temas, rašykite, diskutuokite, klauskite, dalinkitės. Kviečiame prisijungti ir kitus aktyvius Anastasijos judėjimo narius. Buvę nesklandumai telieka praeityje, tebūnie tai bendravimo bei bendradarbiavimo pamokos, padėjusios tapti sąmoningesniais ir tęskime bendrą veiklą šviežiai, švariai ir šviesiai. Esame bendraminčiai, įkvėpti V. Megre knygų, nors visi skirtingi, savaip mąstantys ir regintys, išskirtinai keliaujantys, bet siekiantys tų pačių tikslų, tad visgi bendraminčiai, tad branginkime vieni kitus.
O norintiems susipažinti ar prisiminti jau sukauptas žinias bei patirtis, senąjį forumą rasite šiuo adresu: :  https://forum.anastasija.lt .

1 Comments

  • Laimis

    Taip, branginkime vieni kitus. Gerbkite kitų nuomonę. Jei žmonės prašo gražinti senąjį forumą, tai būkit geri, gražinkit. Geras buvo forumas, didelis, su visa istorija. O dabar – atsidarai anastasija.lt, spaudi ant FORUMAS ir duoda tik naują forumą, seno nematai. Kokia prasmė pradėti naują forumą, kai galite rašyti senąjame? Kodėl dabar rašantys į naują forumą negalite rašyti į senąjį ir tęsti jau padarytą veiklą?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.