Antroje dalyje teko aptarti einamuosius klausimus, kaip kad asociacijų kūrimo, kuris įnešė šiokios tokios sumaišties. Įsiklausę į įvairių žmonių pasisakymus, padarėme išvadą, kad kol vyksta nesusišnekėjimas bei audringos reakcijos, skubėti neverta.
Pabandėme susigaudyti esančioje situacijoje. Dabar įkurtos dvi asociacijos – tai giminės sodybų bendruomenės asociacija kaip dvasingumo išraiška bei Lietuvos ekobendruomenių asociacija besitelkianti į verslumą bei projektų įgyvendinimą. Edmundo pateiktas asociacijos-įrankio variantas pasirodė priimtiniausias, tad nusprendėme, jog pirmiausiai svarbu išsiaiškinti, kuriems konkrečiai dalykams šis įrankis reikalingas ir tuomet, pribrendus reikalui, pagalvoti apie jo įkūrimą. Kai bus išsaugotas eiliškumas ir išlauktas tam tinkamas laikas, neliks sumaišties ir procesas vyks sklandžiai. Vieningai nutarėme: svarbiau sutelkti dėmesį į vaizdinį, o ne į tai, kaip vyks.
Antras svarbus klausimas – sklaida internetinėje erdvėje. Šiuo metu yra prikurta labai daug įvairių grupių, svetainių, ko pasekoje nebeaišku, kaip susisiekti su bendraminčiais. Todėl sutarėme pagrindiniais sklaidos šaltiniais laikyti Anastasija.lt svetainę, jos puslapį bei Anastasija Lt grupę feisbuke. Aktyvūs bendraminčiai kviečiami registruotis nariais Anastasija.lt puslapyje (eilutėje viršuje spauskite ant Registracija du kartus ir jau tuomet registruokitės), kur galės bendrauti svetainės forume, taip pat kelti skelbimus.
Giminės sodybų kūrėjų susitikimus norėtume rengti kas keletą mėnesių. Sekantis susitikimas numatomas balandžio mėnesį. Tęsiant vaizdinį Lietuvai, pasiūlytos temos kitam susitikimui: giminės sodybų įstatymas, kas parašyta apie įstatymą V.Megre knygose ir vaikai – švietimas, kaip galime prisidėti prie laimingos vaikų dabarties, ateities, nauja civilizacija.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.