Prisistatymo metu pasistengėme žvilgtelti plačiau, įsivardinant, kokiu tikslu kuriame giminės sodybas, suvokiant giminės sodybą kaip priemonę. Nes žiūrint į giminės sodybą kaip į tikslą, daugelis susiduria su situacija, kad pastačiau namą, pasodinau sodą, daržą, sukūriau šeimą, o kas tada?
Ir štai kas buvo įvardinta:
giminės sodyba kaip sveikstanti ląstelė rojaus Žemėje link;
galimybė pažinti save, pažinti pasaulį;
trukdžiai, su kuriais susiduri, kurdamas giminės sodybą, kaip apsivalymas, persiprogramavimas šeimoje;
giminės sodyba – tai, be ko tu negali gyventi toliau;
valios, ryžto ugdymas;
vaikui svarbiausias asmeninis pavyzdys;
Meilės erdvė. Meilės energija ieško tyrumo. Tyrėji, kad Ji ateitų, sukuri Meilei namus;
galimybė keistis;
galimybė pereiti tamsiųjų jėgų laiko tarpą;
tapti pavyzdžiu, kad žmonės žinotų, kad ir taip galima;
šeimai – gyventi kitokioje erdvėje;
ryšys su gamta, ryšys su gamta per medžius;
atrasti veiklą, kuri patinka, augalų sodinimas, rojus Žemėje turėtų būti žydintis;
kelias į gebėjimų atradimą, dvasiškumą;
mokykla vaikams, suaugusiems, dvasingumas per tiksliuosius mokslus;
teisingas bendravimas, vaikams būtina bendruomenėj gyvent;
padėti Anastasijai;
giminės sodyba kaip kelias;
ryšys su protėviais, jėgos šaltinį gaut iš savo giminės;
per knygą atsiveria kažkas ir stipriai keitėmės – nemąstai, kas ir kaip, neanalizuoji;
gyvent savimi;
giminės medį sodint;
buvo laikotarpis, kuris išardė ryšį tarp giminės. Apjungti šaknis;
susitvarkyti senus dvasinius dalykus;
būdas atstatyti save, kad galėtum realizuoti savo potencialą;
sunkumų nepaisymas;
atstatyti sveikatą, savo vientisumą;
patapti savimi. Vieta, kurioje galiu būti savimi;
gyventi santarvėj, gyventi po laime;
sąmoningą žmogaus būseną atstatyt;
atbust, o atbudimas – viskas jame;
visiškas pilnatvės atkūrimas.

Galbūt Anastasija sukūrė naują dėsningumą, kad žmogus, kurdamas giminės sodybą ir susidūręs su trukdžiais, tik tapdamas darnesniu, tyresniu, gali juos įveikti ir kurti toliau. Galbūt todėl, kai reikalingas darbas su savim, daug kas sustoja. Svarbu žinoti, kas vyksta, neišsigąsti.

Vėlesni mūsų pokalbiai, išsakytos mintys užfiksuotos filmuotoje medžiagoje, kuria ir dalinamės.

Giminės sodybų kūrėjų susitikimas 2017 02 11 I dalis

Suvažiavome apie 40 žmonių iš įvairių Lietuvos kampelių. Susitikimas vyko ypatingoje vietoje, kurioje dviejų pasišventusių žmonių, Arūno ir Vidos, dėka po šiolei saugoma mūsų protėvių paveldo gyvastis. Įžengę pro duris, lydimi švelnaus varpelio garso, sutikti šeimininko šypsenos ir „Svečias į namus – Dievas į namus“ užrašo, panirę lėto ramaus šiaudinių sodų sukinių pripildytoje erdvėje, jaukioje salėje, alsuojančioje mūsų protėvių dvasia, atvėrėme širdis mūsų draugiškam pasibuvimui.Prisistatymo metu pasistengėme žvilgtelti plačiau, įsivardinant, kokiu tikslu kuriame giminės sodybas, suvokiant giminės sodybą kaip priemonę. Nes žiūrint į giminės sodybą kaip į tikslą, daugelis susiduria su situacija, kad pastačiau namą, pasodinau sodą, daržą, sukūriau šeimą, o kas tada?Ir štai kas buvo įvardinta:giminės sodyba kaip sveikstanti ląstelė rojaus Žemėje link;galimybė pažinti save, pažinti pasaulį;trukdžiai, su kuriais susiduri, kurdamas giminės sodybą, kaip apsivalymas, persiprogramavimas šeimoje;giminės sodyba – tai, be ko tu negali gyventi toliau;valios, ryžto ugdymas;vaikui svarbiausias asmeninis pavyzdys;Meilės erdvė. Meilės energija ieško tyrumo. Tyrėji, kad Ji ateitų, sukuri Meilei namus;galimybė keistis;galimybė pereiti tamsiųjų jėgų laiko tarpą;tapti pavyzdžiu, kad žmonės žinotų, kad ir taip galima;šeimai – gyventi kitokioje erdvėje;ryšys su gamta, ryšys su gamta per medžius;atrasti veiklą, kuri patinka, augalų sodinimas, rojus Žemėje turėtų būti žydintis;kelias į gebėjimų atradimą, dvasiškumą;mokykla vaikams, suaugusiems, dvasingumas per tiksliuosius mokslus;teisingas bendravimas, vaikams būtina bendruomenėj gyvent;padėti Anastasijai;giminės sodyba kaip kelias;ryšys su protėviais, jėgos šaltinį gaut iš savo giminės;per knygą atsiveria kažkas ir stipriai keitėmės – nemąstai, kas ir kaip, neanalizuoji;gyvent savimi;giminės medį sodint;buvo laikotarpis, kuris išardė ryšį tarp giminės. Apjungti šaknis;susitvarkyti senus dvasinius dalykus;būdas atstatyti save, kad galėtum realizuoti savo potencialą;sunkumų nepaisymas;atstatyti sveikatą, savo vientisumą;patapti savimi. Vieta, kurioje galiu būti savimi;gyventi santarvėj, gyventi po laime;sąmoningą žmogaus būseną atstatyt;atbust, o atbudimas – viskas jame;visiškas pilnatvės atkūrimas.Galbūt Anastasija sukūrė naują dėsningumą, kad žmogus, kurdamas giminės sodybą ir susidūręs su trukdžiais, tik tapdamas darnesniu, tyresniu, gali juos įveikti ir kurti toliau. Galbūt todėl, kai reikalingas darbas su savim, daug kas sustoja. Svarbu žinoti, kas vyksta, neišsigąsti.Po gardžių ir gausių pietų dalinomės patirtimi. Ir darėme tai nuo širdies. Išsakytos mintys, pajautimai džiugino ir net graudino. Smagus apsijungimas, tylos, susitelkimo akimirkos ir artumas sielų lygmeny.Štai jūsų dėmesiui filmuota ištrauka.

Geplaatst door Šventasodis op donderdag 23 februari 2017

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.